Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΛΚΟ: Πρόταση για ΑΜΚ (Ορθή επανάλυψη)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλκο ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι προκειμένου να ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια του Ομίλου της, προτίθεται στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, η οποία θα λάβει χώρα στις 16 Μαΐου του 2014, να συμπεριλάβει στα θέματα της και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2 έως 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που θα ολοκληρωθεί εντός του έτους 2014 και θα προσδώσει λύση και στις ανάγκες για κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας.

Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια ενίσχυσης των ακαθαρίστων εσόδων του Ομίλου μέσω εξαγωγών προϊόντων μας στην Γερμανία, που θα επιτευχθούν σε συνεργασία με Γερμανικές θυγατρικές εταιρείες με τις οποίες ευρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Οι προοπτικές του Ομίλου για την τρέχουσα χρήση προβλέπεται ότι θα είναι θα είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με την εικόνα των αποτελεσμάτων της προηγούμενης χρήσης η οποία είχε επιβαρυνθεί με δαπάνες σημαντικών προβλέψεων επισφαλών πελατών και προβλέψεις απαιτήσεων συμμετοχών οι οποίες πλέον έχουν καλυφθεί. Το αποτέλεσμα της χρήσης της εταιρείας αναμένεται να είναι οριακά θετικό.

Λαμβάνοντας υπ ' όψιν τα ανωτέρω εξασφαλίζεται η άρση του κριτηρίου της παραγράφου 1β του άρθρου 3.1.2.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v