Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΦΟΙ Ι.& Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε. - ΜΙΝΕΡΒΑ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ...

Η ΑΦΟΙ Ι & Β ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε.  MINERVA με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών  αναφέρει τα κάτωθι:

 Η εταιρεία είχε ενημερώσει στις Οικονομικές Καταστάσεις του Εξαμήνου του 2023  ότι τις  τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου  είχαν  ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις, είχαν συμφωνηθεί και εγκριθεί από τις συνεργαζόμενες τράπεζες οι όροι τμηματικής παράτασης της τελευταίας δόσης του Κοινοπρακτικού  Ομολογιακού Δανείου (10.500χιλ €)  κατά δέκα έτη.

Η παραπάνω  έγκριση είχε σταλεί γραπτώς στην Εταιρεία  από τον  εκπρόσωπο των ομολογιούχων   του Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου .

Για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αναμένεται η αποστολή των τελικών συμβατικών εγγράφων από τις συνεργαζόμενες τράπεζες και η υπογραφή  τους από τα ενδιαφερόμενα  μέρη .

Οι  συνεργαζόμενες τράπεζες  έχουν ενημερώσει την Εταιρεία ότι εκτιμούν ότι εντός του πρώτου τριμήνου του 2024 θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη  και υπογραφή των τελικών συμβατικών εγγράφων.

Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών η Εταιρεία θα προβεί στις ανάλογες ανακοινώσεις .

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό γεγονός το οποίο θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την  εξέλιξη της τιμής της μετοχής  της Εταιρείας .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v