Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πουλά φιλέτα εκατομμυρίων στην Κύπρο η Altamira

Ο συνολικός αριθμός ακινήτων όπως τεμάχια γης, τουριστικά οικόπεδα και εμπορικά κτήρια που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι γύρω στις 3.000. Μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα της Altamira φιγουράρουν γύρω στα 400.

Πουλά φιλέτα εκατομμυρίων στην Κύπρο η Altamira

Φιλέτα εκατομμυρίων βγάζει για πώληση η Altamira σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, δοκιμάζοντας τη διάθεση της αγοράς για επενδύσεις σε προνομιακά τεμάχια σε τουριστικές και αστικές περιοχές.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός ακινήτων όπως τεμάχια γης, τουριστικά οικόπεδα και εμπορικά κτήρια που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας είναι γύρω στα 3.000. Μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα της Altamira φιγουράρουν γύρω στα 400 ακίνητα τα οποία απευθύνονται σε κάθε βαλάντιο.

Τουριστικά τεμάχια στην Αγία Νάπα

Πρώτα στον κατάλογο της Altamira που βγήκαν προς πώληση είναι δύο οικόπεδα στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για δύο τουριστικά εφαπτόμενα τεμάχια γης, αξίας €6.140.000, συνολικής έκτασης 13.542 τ.μ. τα οποία διατίθενται προς εκποίηση ως ενιαία.

Εμπίπτουν σε τουριστική ζώνη και βρίσκονται στην περιοχή απέναντι από τη μαρίνα της Αγίας Νάπας, σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοδυτικά του υδροπάρκου «Water World» και περί τα 185 μέτρα από τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας, εφάπτεται επίσης με δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο.

Το τεμάχιο γης έχει σχήμα σε μορφή ανάποδο «Γ», με επίπεδη μορφολογία εδάφους. Βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο με τον δρόμο και διαθέτει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Εμπίπτει στην τουριστική ζώνη Τ3δ3 στην οποία προνοούνται διάφορες χρήσεις με τους ανάλογους συντελεστές.

Στη λίστα και αποθήκη

Το δεύτερο στη σειρά ακριβό ακίνητο αφορά αποθήκη στο Ύψωνα, αξίας €4.840.000.

Βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Σύλα του δήμου Ύψωνα και είναι συνολικής έκτασης 6.022 τ.μ.

Από τον κατάλογο ξεχωρίζει και το δεκαώροφο εμπορικό κτήριο στο Στρόβολο, αξίας €4.522.000, συνολικής έκτασης 2.701 τ.μ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η εταιρεία το κτήριο βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία επί της λεωφόρου Προδρόμου στο ύψος της Πύλης στρατοπέδου Κωστάκη Παντελίδη.

Στους δέκα ορόφους του κτηρίου στεγάζονται γραφεία. Το ακίνητο πωλείται σε συνδυασμό με το οικόπεδο δίπλα στο κτήριο, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης των υπαλλήλων και πελατών, ενώ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για ανάπτυξη με πολυκατοικία οικιστικής χρήσης.

Προς πώληση ακόμη ένα εμπορικό κτήριο αυτή τη φορά στη Λεμεσό, αξίας €3.235.000.

Πρόκειται για εμπορικό ακίνητο έκτασης 1.850 τ.μ. το οποίο βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία του δήμου Λεμεσού, επί του κεντρικού οδικού άξονα Αγίας Φυλάξεως 200 μέτρα νότια της συμβολής της με τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Το κτήριο που βρίσκεται σε καλή κατάσταση αποτελείται από υπόγειο με χώρους στάθμευσης, ισόγειο και τέσσερις ορόφους.

Σε ιδιαίτερα ελκυστική τοποθεσία βρίσκεται και το εμπορικό κτήριο, που πωλείται στη Λάρνακα, έκτασης 1.714 τ.μ..

Η αξία του είναι στα €3.200.000 και είναι στην ενορία Άγιου Νικόλαου του δήμου Λάρνακας.

Όπως αναφέρεται σε υποσημείωμα της ιστοσελίδας της Altamira, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να υποβάλει προσφορά χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ενδεικτική τιμή πώλησης, με τον προσφοροδότη που υποβάλει την πιο ψηλή προσφορά να κερδίζει το διαγωνισμό.

Προηγούμενες προσφορές χαμηλότερου κόστους

Εμπορικό ακίνητο στην Αγλαντζιά στην τιμή των €2.500.000, επί της λεωφόρου Αγλαντζίας, 300 μέτρα δυτικά της διασταύρωσης των λεωφόρων Λάρνακος και Αγλαντζίας. Το ακίνητο είναι ενοικιασμένο.

Γωνιακό εμπορικό οικόπεδο στην οδό Πινδάρου, Λευκωσία. Η τιμή πώλησης του ανέρχεται στα €2.000.000.

Και εμπορικό κτήριο επί της λεωφόρου Στροβόλου, 300 μέτρα βόρεια του κυκλικού κόμβου METRO, με τιμή πώλησης €1.775.000. Αποτελείται από ισόγειο με μεσοπάτωμα και δύο ορόφους.

Εμπορικό κτήριο και στην Αγία Νάπα αξίας €1.525.000 βρίσκεται περίπου 20 μέτρα ανατολικά της πλατείας της Αγίας Νάπας, 20 μέτρα βόρεια του Μοναστηρίου και 10 μέτρα δυτικά της συμβολής Λεωφόρου Μακαρίου-οδού Ελευθερίας.

Πηγή: Stockwatch

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v