Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Κύπρου την Παρασκευή

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, πρωτού αναχωρήσει το Σάββατο για τη Ν. Υόρκη. Στην εκδήλωση θα παραστεί και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Κύπρου την Παρασκευή

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μεταβαίνει μεθαύριο Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, όπου θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα χαιρετίσει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (Cyprus Tower), στις 8μμ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή ναυτιλία, αλλά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου, καθώς και στις συνέργειες Κύπρου - Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Από την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί την επομένη , 16 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών τις οποίες και θα προσφωνήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v