Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη νέα αγορά του ΧΑΚ ο ξενοδοχειακός όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture

Η εισαγωγή της εταιρείας αυτής, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στις 16 Οκτωβρίου 2023, έγινε με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης.

Στη νέα αγορά του ΧΑΚ ο ξενοδοχειακός όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023, η εισαγωγή και η έναρξη διαπραγμάτευσης των τίτλων της εταιρείας MHV Mediterranean Hospitality Venture PLC, στη Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών Αγορά (ΝΕΑ) του ΧΑΚ.

Η εισαγωγή της εταιρείας αυτής, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου στις 16 Οκτωβρίου 2023, έγινε με τη μέθοδο της ιδιωτικής τοποθέτησης. Σύμβουλος Εισαγωγής της εταιρείας αυτής είναι η εταιρεία The Cyprus Investment and Securities Corporation Limited (CISCO).

Ο Όμιλος αποκτά, ανασκευάζει, διαχειρίζεται και αναπτύσσει προνομιακά ακίνητα σε αποκλειστικές τοποθεσίες στον ξενοδοχειακό, οικιστικό και εμπορικό τομέα στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Ειδικότερα κατέχει ή/και διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία, το Parklane στη Λεμεσό, το Aphrodite Hills Resort στην Πάφο (ποσοστό συμμετοχής 50%), το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας και άλλα ακίνητα.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται επίσης σε δραστηριότητες λιανικού εμπορίου μέσω της θυγατρικής του, MHV Lifestyle Limited. To Χρηματιστήριο ανέλαβε και την τήρηση του Μητρώου των τίτλων της εταιρείας αυτής, στο Κεντρικό Αποθετήριο / Μητρώο του ΧΑΚ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v