Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΣΕΕ: Αποσύρετε το άρθρο 14 του φορο-νομοσχεδίου

Την απόσυρση του άρθρου 14 του φορολογικού ν/σ που αναφέρεται στην κατάργηση του αφορολόγητου ορίου του 10.500 ευρώ, για τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους, ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Δ. Αρμενάκης.

ΕΣΕΕ: Αποσύρετε το άρθρο 14 του φορο-νομοσχεδίου
Την απόσυρση του άρθρου 14 του φορολογικού νομοσχεδίου που αναφέρεται στην κατάργηση του αφορολόγητου ορίου του 10.500€, για τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους, ζήτησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Δημήτρης Αρμενάκης μιλώντας σήμερα στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Συγκεκριμένα τελειώνοντας την παρέμβασή του, δήλωσε :

«Κάνω έκκληση στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών, στην Κυβέρνηση και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Αναθεωρήστε την απόφασή σας και μην εφαρμόσετε το μέτρο της κατάργησης του ορίου των 10.500€ για τις ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Έχετε εργαλεία στα χέρια σας να αποδώσετε πράγματι, φορολογική δικαιοσύνη. Ζητήστε λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία από τις Υπηρεσίες σας, κατά κώδικα δραστηριότητας.

Συγκαλέστε άμεσα την Εθνική Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Φοροδιαφυγής και εκεί, Πολιτεία και Κοινωνία να αποφασίσουμε πως και από ποιους θα ζητήσουμε ή θα επιβάλλουμε την εφαρμογή της συνταγματικής επιταγής για ίση – έστω και κατά το δυνατόν – κατανομή των φορολογικών βαρών.

Όλα τα λοιπά συζητούνται. Αυτό το άρθρο 14 δεν συζητείται με τίποτα. Αποσύρατε το

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v