Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολιτική παρέμβαση απο ΣΕΒ

"Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη και σύγχρονη διακυβέρνηση" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σε δηλώσεις του.

Πολιτική παρέμβαση απο ΣΕΒ
"Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή, αξιόπιστη και σύγχρονη διακυβέρνηση" τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σε δηλώσεις του.
 
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ τόνισε off the record ότι "χρειάζεται αλλαγή πλεύσης. Μακάρι να μπορούσε να την κάνει η σημερινή κυβέρνηση".

Ο κ. Δασκαλόπουλος επεσήμανε ότι η νεολαία έστειλε "εκκωφαντικό μήνυμα", ζήτησε αυτοκριτική από τους κυβερνώντες και σημείωσε ότι απαιτείται ενιαία βούληση για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.  

Ειδικότερα, ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε στα Μέσα Ενημέρωσης: "Βιώσαμε τούτες τις μέρες ένα ανεξέλεγκτο ξέσπασμα οργής, χωρίς προηγούμενο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Κανείς δεν μπορεί να αυτοεξαιρεθεί από τη συλλογική ευθύνη που φέρουμε γι’ αυτό το απαξιωμένο σύστημα, το οποίο οι νέοι μας αισθάνθηκαν την ανάγκη να πετροβολήσουν.

Στους νέους μας και στους εαυτούς μας οφείλουμε μια γνήσια αυτοκριτική που να μεταφραστεί σε εξυγιαντική και ανορθωτική δράση. Αυτή είναι η κοινή μας επιτακτική ευθύνη.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε ανάγκη από μία ενιαία βούληση, ικανή να προχωρήσει επιτέλους μ' ένα μακρόπνοο πρόγραμμα απαραίτητων αλλαγών στη λειτουργία των θεσμών, στην παιδεία, στη δημόσια διοίκηση, στην αναπτυξιακή δομή.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, οι συνθήκες επιβάλλουν και ο τόπος χρειάζεται, μία ισχυρή, αξιόπιστη και σύγχρονη διακυβέρνηση.".

Η πλήρης τοποθέτηση του κ. Δ. Δασκαλόπουλου δημοσιεύεται στη διπλανή στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v