Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άγονες: Τι λέει το πόρισμα Ρακιντζή για ΥΠΑ

Επίθεση κατά του κ. Α Βγενόπουλου επιφύλαξαν σήμερα ο κ. Δ. Ρέππας και ο κ. Ν. Σηφουνάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για θέμα του Υπουργείου Υποδομών.

Άγονες: Τι λέει το πόρισμα Ρακιντζή για ΥΠΑ
Επίθεση κατά του κ. Α. Βγενόπουλου επιφύλαξαν σήμερα ο κ. Δ. Ρέππας και ο κ. Ν. Σηφουνάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για θέμα του Υπουργείου Υποδομών.

Σημειώνεται ότι αφορμή για τις τοποθετήσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών αποτέλεσε το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, το οποίο δεν καταλογίζει ευθύνες υπαλλήλων ή άλλων προσώπων κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές.

Ο Υπουργός Δ. Ρέππας κάλεσε τον πρόεδρο της MIG να ζητήσει συγνώμη από τους ανθρώπους που κατηγόρησε για τον διαγωνισμό των άγονων γραμμών, ενώ είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά από διαγωνισμοί οι οποίοι πρέπει να γίνονται βάσει κανόνων και οι οποίοι πρέπει να γίνονται δεκτοί από όλους.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο κ. Ν. Σηφουνάκης, που ουσιαστικά δέχθηκε και τη σκληρή κριτική του κ. Βγενόπουλου προ ημερών, τονίζοντας ότι «ως παράταξη αλλά και προσωπικά το 2008 αντιταχτήκαμε στη Βουλή στην επιχείρηση πώλησης του μεγαλύτερου κερδοφόρου οργανισμού του δημοσίου, του ΟΤΕ.

Φαίνεται πως ενόχλησε η σθεναρή στάση μας που ανάγκασε την τότε κυβέρνηση να μην ολοκληρώσει το deal με τη MIG και έτσι δεν απέκτησε τον ΟΤΕ ο κ. Βγενόπουλος. Και τότε μας κατήγγειλε και κατέθεσε αγωγή κατά του Γ. Παπανδρέου»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v