Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citi: Δεν θα δώσουν λευκή επιταγή οι Γερμανοί

Εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, η Γερμανία δεν θα επιδείξει προθυμία να την κρατήσει στο ευρώ, υπογραμμίζει η Citi σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης προς το θετικότερο από Γερμανούς πολιτικούς και ΜΜΕ.

Citi: Δεν θα δώσουν λευκή επιταγή οι Γερμανοί
Εάν η Ελλάδα δεν τηρήσει τα συμφωνηθέντα, η Γερμανία δεν θα επιδείξει προθυμία να την κρατήσει στο ευρώ, υπογραμμίζει η Citi σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης προς το θετικότερο από Γερμανούς πολιτικούς και μέσα ενημέρωσης.

"Δεν είναι μια λευκή επιταγή για το μέλλον", σχολιάζει ο οίκος αναφερόμενος στα θετικά δημοσιεύματα αλλά και τα σχόλια γερμανών πολιτικών για την Ελλάδα.

H Citi υπογραμμίζει ότι η επιχείρηση περαιτέρω καθυστέρησης της απόφασης για την Ελλάδα φαίνεται "λογική", περιμένοντας ότι και η ΕΚΤ θα ανεχτεί μια περαιτέρω επέκταση της χρήσης του μηχανισμού έκτακτης ρευστότητας από την ΤτΕ.

Σημειώνεται ότι θεωρητικά, η χρήση του μηχανισμού ELA θα γινόταν μέχρι την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, προϋπόθεση της οποίας αποτελεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης, ύψους 31,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v