Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σόιμπλε: Λύση για Ελλάδα ως την Τρίτη

Oι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα έλθουν σε συμφωνία στο επόμενο Eurorgoup για το πώς θα κλείσουν το χρηματοδοτικό κενό του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε o Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.

Σόιμπλε: Λύση για Ελλάδα ως την Τρίτη
O Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε την Πέμπτη ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα έλθουν σε συμφωνία στο επόμενο Eurorgoup για το πώς θα κλείσουν το χρηματοδοτικό κενό του ελληνικού προγράμματος.

Όπως μεταδίδει το MNI, ο κ. Σόιμπλε σε ομιλία του σε συνέδριο που διοργάνωσε η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, σημείωσε ότι το προσχέδιο της έκθεσης της τρόικα για την Ελλάδα δεν περιέχει συγκεκριμένη πρόταση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό.

"Αυτό είναι το βασικό έργο που πρέπει να γίνει και θα το έχουμε λύσει ως την επόμενη Τρίτη" ανέφερε. "Θα υπερβούμε την ευρωπαϊκή κρίση, αυτή θα είναι μια σταδιακή διαδικασία, θέλουμε μια λύση για την Ελλάδα που θα κρατήσει για κάποιο καιρό" πρόσθεσε.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι ανισορροπίες στην Ευρωπαϊκή νομισματική ένωση αμβλύνονται, τονίζοντας ότι "κάποιος μπορεί να πει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v