Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Grecotel: Επέκταση συνεργασίας με Globe One Digital

Την επέκταση της στρατηγικής συνεργασίας με την Globe One Digital, στον τομέα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, ανακοίνωσε η Grecotel.

Grecotel: Επέκταση συνεργασίας με Globe One Digital
H Grecotel και η Globe One Digital επεκτείνουν τη στρατηγική τους συνεργασία στον τομέα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας

Η Grecotel, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων της Ελλάδας και ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη, έχουν αναθέσει στην Globe One Digital την παροχή υπηρεσιών Performance SEO & PPC Advertising.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη περιλαμβάνει 30 πολυτελείς μονάδες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ένα Leading Hotel of the World, τα κλασσικά ξενοδοχεία 5 αστέρων με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εγκαταστάσεων και all-inclusive μονάδες, ιδιαίτερα δημοφιλή σε οικογένειες.

Η Globe One Digital δραστηριοποιείται για περισσότερα από δέκα χρόνια στο χώρο τoυ Digital Marketing, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google στην Ελλάδα και διαχειρίζεται πολλά κορυφαία Brands στον τομέα της ηλεκτρονικής διαφήμισης προσφέροντας PPC, Social Media, SEO, CRO, & Mobile services.

Σε επίπεδο Search Marketing, η Globe One Digital διαχειρίζεται υπηρεσίες SEO, Google Advertising & YouTube Advertising. Στο Onsite & Offsite Search Engine Optimization, εξασφαλίζει κορυφαίες οργανικές θέσεις στα πιο σημαντικά και στρατηγικά keywords, ενώ παράλληλα δημιουργεί AdWords & YouTube Campaigns για τα ξενοδοχεία της αλυσίδας. Στο χώρο του Search Performance, η Globe One Digital έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται επιτυχημένα πολλαπλές καμπάνιες με θεαματικά αποτελέσματα και με την υποστήριξη σύγχρονων τεχνολογιών αιχμής.
Μελλοντικά, η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα πεδία, με στόχο την ακόμα πιο εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών και τεχνογνωσίας προς εξυπηρέτηση των τελικών πελατών της Grecotel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v