Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στουρνάρας: Χωρίς απολύσεις δεν θα πάρουμε δόσεις

Σε συνέντευξή του στη Real News διαβεβαιώνει ότι μετά τις 15.000 απολύσεις θα πραγματοποιηθούν 15.000 προσλήψεις νέων στελεχών με διαφανείς διαδικασίες.

Στουρνάρας: Χωρίς απολύσεις δεν θα πάρουμε δόσεις
"Αν δεν γίνουν απολύσεις, δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις", υποστηρίζει ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ενώ επανέρχεται στο θέμα της «κόπωσης» των κοινοβουλευτικών ομάδων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του στο Reuters για το θέμα απευθύνονταν στο εξωτερικό.

«Το Κοινοβούλιο στάθηκε όρθιο σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις. Τώρα που το φως στο βάθος του τούνελ είναι ορατό, η πλειοψηφία δε θα λυγίσει», εκτιμά.

«Αν δεν γίνουν απολύσεις, αν δεν προχωρήσουν η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί, δεν πρόκειται ούτε καν να πάρουμε τις επόμενες δόσεις» υποστηρίζει. «Οι απολύσεις δε γίνονται ούτε για δημοσιονομικό όφελος, ούτε για μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά για την αναβάθμιση του δημοσίου τομέα». Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι ισχύει πλήρως η δέσμευση ότι μετά τις 15.000 απολύσεις θα πραγματοποιηθούν 15.000 προσλήψεις νέων και ικανών στελεχών με διαφανείς διαδικασίες.

«Δε συζητώ καν να μην εξαντληθεί η τετραετία», τονίζει και δηλώνει βέβαιος ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v