Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Υποτροφίες σε δύο φοιτητές MBA

Δύο ετήσιες υποτροφίες σε φοιτητές του MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αξίας 2.750 ευρώ η κάθε μία, θέσπισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

ΕΒΕΘ: Υποτροφίες σε δύο φοιτητές MBA
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλωσορίζει τη χορηγία δύο ετήσιων υποτροφιών, εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με τίτλο «Υποτροφία Ε.Β.Ε.Θ.» σε δύο φοιτητές του ΜΒΑ, αξίας 2.750 ευρώ η καθεμία.

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του Προγράμματος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΘ, και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μπακατσέλο, για το ενδιαφέρον, την κοινωνική ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν σε εποχή μέγιστης οικονομικής δυσχέρειας για τους νέους της χώρας μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε δύο φοιτητές ανά έτος να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή ελπίζει ότι η χειρονομία αυτή του ΕΒΕΘ θα βρει μιμητές και από άλλους φορείς και επιχειρήσεις που θα εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο χορηγίας υποτροφιών σε φοιτητές του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε μία περίοδο που μόνο η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους μπορεί να οδηγήσει τις επιχειρήσεις σε καινοτόμες ιδέες που οδηγούν στην ανάπτυξή τους και κατ' επέκταση στην οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v