Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bloomberg: Η Πανγαία βγαίνει στις αγορές για άντληση €1 δισ.

Το επενδυτικό όχημα που εξειδικεύεται στο real estate σχεδιάζει την έκδοση ομολόγων ως το καλοκαίρι και την προσφορά μετοχών ως τον Οκτώβριο. Στόχος η πραγματοποίηση επενδύσεων σε Ελλάδα και Ιταλία.

Bloomberg: Η Πανγαία βγαίνει στις αγορές για άντληση €1 δισ.

H Πανγαία επιδιώκει την άντληση 1 δισ. ευρώ για την πραγματοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα και στην Ιταλία, ανέφεραν τρεις πηγές στο Bloomberg. 

Το επενδυτικό όχημα, το οποίο ανήκει στην Invel Real Estate Partners και στην Εθνική Τράπεζα, σχεδιάζει την έκδοση ομολόγων ως το καλοκαίρι και την προσφορά μετοχών ως τον Οκτώβριο, σημείωσαν οι πηγές. Ωστόσο, δεν ανέφεραν το ποσό που θα αντλήσει από την κάθε κίνηση.

Με βάση το δημοσίευμα του Bloomberg, οι ρυθμιστικές αρχές έχουν θέσει διορία ως τον Οκτώβριο του 2015 για την IPO της Πανγαίας. 

Σημειώνεται πως τον Δεκέμβριο η επενδυτική εταιρεία Invel του Χριστόφορου Παπαχριστοφόρου αγόρασε μερίδιο 66% στην Πανγαία, σε μια συμφωνία που αποτιμά την εταιρεία στο 1 δισ. ευρώ. Από τότε η Πανγαία έχει αγοράσει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και την Ιταλία, σημείωσαν οι πηγές του Bloomberg.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v