Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενδιαφέρον για Συνεδριακό Κέντρο Φαλήρου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ανοιχτού διαγωνισμού για την εμπορική λειτουργία και εκμετάλλευση του προς διαμόρφωση Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών, στην εγκατάσταση Ταε Κβον Ντο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου. Παράλληλα, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι με προσφορές για το Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας στον Άγιο Κοσμά.

Ενδιαφέρον για Συνεδριακό Κέντρο Φαλήρου
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του ανοιχτού διαγωνισμού για την εμπορική λειτουργία και εκμετάλλευση του προς διαμόρφωση Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών, στην εγκατάσταση Ταε Κβον Ντο του Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου.

Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής υποψήφιοι:

- DOCKSIDE CONVENTION CENTRE, KOSTAS AUGERINOS & ASSOCIATES,

- GL Events S.A.,

- Ένωση εταιρειών C&C INTERNATIONAL ΑΕ, DAMCO ENERGY SA, LAMDA DEVELOPMENT AE, R.E.D.S A.E., ROTA EΠΕ, και

- Ένωση εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ – HELEXPO A.E., ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε.

Επιπλέον αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι με τις τεχνικές προσφορές των υποψηφίων για την μακροχρόνια μίσθωση του Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας στον Άγιο Κοσμά. Ως γνωστόν οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

- Ένωση εταιρειών αποτελούμενη από τις εταιρείες ”INTRAKAT A.E.”, ”Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ Α.Ε.”, ”Ακροπόλ Χαραγκιώνης Α.Ε.” και ”Λάμπερτ Σμιθ Χάμπτον Ελλάς Α.Ε.”,

- ”Σείριος Τεχνική Εμπορική Βιομηχανική Εκμετάλλευσης Σταθμών Αυτοκινήτων Α.Ε.”,

- Ένωση εταιρειών με την επωνυμία S.CAPE, η οποία αποτελείται από τις εταιρείες ”J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.”, ”ΓΕΚ Α.Ε.”, ”ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.” και ”ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.”,

- Waterfront A.Ε., και

- ένωση εταιρειών αποτελούμενη από τις εταιρείες ”Αιγαίον Όιλ Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανίας και Εμπορίας Πετρελαιοειδών”, ”Hellenic Environmental Center Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης και Επεξεργασίας Πετρελαιοειδών Καταλοίπων”, ”Majestic Marine Company”, ”Oceanic Cruise Corp.”, ”Γαντζούλας ΑΤΕΕ”, ”Παντεχνική Α.Ε.”.

Η Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. θα αξιολογήσει τις τεχνικές προσφορές των υποψηφίων και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην ανάδειξη του αναδόχου ο οποίος θα μισθώσει την εγκατάσταση για περίοδο 45 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v