Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΑ: Ετοιμο το φυσικό αέριο για Κιλκίς

Ετοιμη να προμηθεύσει με φυσικό αέριο τις βιομηχανίες του Κιλκίς δηλώνει η ΔΕΠΑ, μετά την ενεργοποίηση του δικτύου μέσης χαμηλής πίεσης. Kleeman, Fieratex και Αλουμύλ μεταξύ των εταιριών που μπορούν να προμηθευτούν αέριο.

ΔΕΠΑ: Ετοιμο το φυσικό αέριο για Κιλκίς
Ενεργοποιήθηκε το Δίκτυο Μέσης Χαμηλής Πίεσης στο Κιλκίς και οι βιομηχανίες της περιοχής Κιλκίς που έχουν ολοκληρώσει τις αντίστοιχες εσωτερικές τους εγκαταστάσεις μπορούν πλέον να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο, ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ.

Το Δίκτυο Διανομής Κιλκίς αποτελείται από περίπου 41,5 χλμ. δικτύου Μέσης Πίεσης (19bar) και περίπου 18 χλμ. δικτύου Χαμηλής Πίεσης (4bar) και μπορεί να τροφοδοτήσει:

* την ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς

* την περιοχή Καμπάνη

* την περιοχή Ν. Σάντας

* την περιοχή Αγ. Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες της περιοχής Κιλκίς οι οποίες μπορούν να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο εφ΄ όσον θα ολοκληρώσουν τις εσωτερικές τους εγκαταστάσεις είναι οι TORRE, KLEEMAN, INTERNO, KLEFER, SONOCO, ΦΑΙΔΩΝ, ΕΡΛΙΚΟΝ, ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΑΛΟΥΜΥΛ, ΑΛΟΥΝΕΦ, FIERATEX, Γιαννής ΑΒΕΕ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ELVIAL.

Επίσης έχει ήδη υπογραφεί η εργολαβία κατασκευής και επίκειται η έναρξη κατασκευής του Έργου εγκατάστασης Βασικού Δικτύου Διανομής για την τροφοδότηση με Φ.Α. της αστικής περιοχής του Κιλκίς. Το έργο περιλαμβάνει, 1 χλμ Χαλύβδινου Δικτύου Μέσης Πίεσης (19 bar) και 10,7 χλμ Δικτύου Χαμηλής Πίεσης (4bar) και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v