Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασπίς: Λήγει 21/9 το δικαίωμα προσφυγής κατά του Δημοσίου

Στις 21/9 λήγει το δικαίωμα των ζημιωθέντων ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία των εταιριών του Ομίλου Ασπίς. Το δικαίωμα για τους ασφαλισμένους της Commercial Value λήγει στις 26/2/2015.

Ασπίς: Λήγει 21/9 το δικαίωμα προσφυγής κατά του Δημοσίου

Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια ενημερώνει για τελευταία φορά τα μέλη του ότι στις 21/09/2014 λήγει το δικαίωμα προσφυγής στην δικαιοσύνη κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία των ασφαλιστικών εταιριών του Ομίλου Ασπίς, η οποία οδήγησε στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους.

Το αντίστοιχο δικαίωμα για τους ασφαλισμένους της Commercial Value λήγει στις 26/02/2015.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Σύλλογος από την πρώτη στιγμή, πίστεψε, πάλεψε και θα συνεχίσει να παλεύει, για την πολιτική επίλυση του ζητήματος, αφού οι διαχρονικές ευθύνες των κρατικών μηχανισμών εποπτείας είναι αυταπόδεικτες και πανθομολογούμενες. Ταυτόχρονα όμως από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε μια ομάδα κορυφαίων νομικών παραστατών οι οποίοι στήριξαν τον αγώνα μας, αλλά και τεκμηρίωσαν με τον πλέον ικανοποιητικό τρόπο -συλλέγοντας εξαιρετικά σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία- τις προσφυγές κατά του Ελληνικού Δημοσίου».

Σημειώνεται ότι χιλιάδες ζημιωθέντες έχουν ήδη καταθέσει από πολύ νωρίς τις αγωγές τους.

Επίσης, ο Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι σύντομα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις ευθύνες του Ελληνικού Δημοσίου η οποία θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα, ενώ για οτιδήποτε προκύψει σχετικά θα ενημερώσει τα μέλη του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v