Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιζέλος: Αυξήθηκαν οι πιθανότητες εκλογής ΠτΔ

Πάντα ανοικτή η πρωτοβουλία συννεννόησης δηλώνει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Είπα στον Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, δεν πήρα απάντηση.

Βενιζέλος: Αυξήθηκαν οι πιθανότητες εκλογής ΠτΔ

«Νομίζω ότι σήμερα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, της σύνεσης, της σταθερότητας. Αγωνιζόμαστε πολύ καιρό για να πετύχουμε το αυτονόητο. Ο Ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα, δε θέλει εκλογές. Θέλει να προστατεύσουμε αυτή τη στιγμή τους κόπους του και τα επιτεύγματα του, τη σταθερή πορεία της οικονομίας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Εκτίμησε ότι η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας δεν είναι εξασφαλισμένη, αλλά μετά το σημερινό αποτέλεσμα «αυξήθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες». 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «η πρωτοβουλία της συναίνεσης, της συνεννόησης, της σύνεσης, η πρωτοβουλία για την ευθύνη που έχει ο καθένας είναι πάντα ανοιχτή. Γιατί είναι κάτι το προφανές, το αυτονόητο, το συνεχές».+

Σε ό,τι αφορά την συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε ότι «πήρα την πρωτοβουλία να ξαναμιλήσω με τον κ. Παπανδρέου. Είχα πάρει και πριν από εβδομάδες την πρωτοβουλία μια συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών. Βρεθήκαμε στη Βουλή, κάναμε μία συζήτηση γύρω από το επίσης αυτονόητο, ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την ενότητα του χώρου μας που είναι ο εγγυητής της εθνικής σταθερότητας».

Πρόσθεσε ότι «δική μου προσπάθεια είναι η ενότητα. Η δική μου υποχρέωση ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αυτό θα συνεχίσω να το κάνω με κάθε τρόπο και είπα στον Γιώργο Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στα ψηφοδέλτια του κινήματος, όποτε γίνουν εκλογές. Εμείς θέλουμε να γίνουνε, αργότερα, βεβαίως, οι εκλογές.

Δεν έλαβα συγκεκριμένη απάντηση αλλά δεν θα σταματήσω τις προσπάθειές μου και αυτό αφορά το σύνολο των δυνάμεων του χώρου».


Real.gr ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ by realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v