Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Πληρώθηκαν στο ακέραιο οι ομολογιούχοι του υβριδικού

Η Attica Bank αποδεικνύει έμπρακτα τη σταθερή χρηματοοικονομική της θέση και την ασφάλεια που παρέχει στους επενδυτές, τονίζει η διοίκηση.

Attica Bank: Πληρώθηκαν στο ακέραιο οι ομολογιούχοι του υβριδικού

Σήμερα 24.3.15 η Attica Bank προχώρησε στην προγραμματισμένη αποπληρωμή του Υβριδικού Ομολόγου lower tier 2, έκδοσης 2005, αρχικού κεφαλαίου 100 εκατομμυρίων ευρώ και λήξης 2015. Το εν λόγω ομόλογο πληρώθηκε στο ακέραιο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με την κίνηση αυτή, η Αttica Bank αποδεικνύει έμπρακτα τη σταθερή χρηματοοικονομική της θέση, την ασφάλεια που παρέχει στους επενδυτές και τη δυνατότητα να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση όλων εκείνων των ενεργειών του επιχειρηματικού σχεδίου της, οι οποίες θα εξασφαλίσουν τη συνέχεια της δυναμικής και αυτόνομης πορείας της, με κύριο επόμενο βήμα την επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παράλληλα όλοι οι ομολογιούχοι - επενδυτές δικαιώνονται για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στην Attica Bank και ιδιαίτερα αυτοί που διακράτησαν τα μερίδιά τους μέχρι τη σημερινή λήξη, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v