Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεβέντης: Ζητάμε οικουμενική κυβέρνηση

Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση στο ασφαλιστικό, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Ζητάμε οικουμενική κυβέρνηση

Ζητήσαμε οικουμενική κυβέρνηση γιατί θεωρούμε ότι οι 153 βουλευτές είναι ισχνή πλειοψηφία, δήλωσε εξερχόμενος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν σκέπτεται οικουμενική.

Πιστεύω ότι ο Αλ. Τσίπρας ήθελε να χρησιμοποιήσει το προσφυγικό για να πετύχει χαλάρωση στο ασφαλιστικό που ξέρει ότι δεν μπορεί να περάσει. Προσπαθεί να αξιοποιήσει την ενότητα του πολιτικού συστήματος, σημείωσε.

Αυτό δεν θα περάσει γιατί οι ξένοι έχουν κουραστεί να κάνουν υποχωρήσεις και να δίνουν παρατάσεις. Νομίζω ότι σε αυτό το σχέδιο ο Αλ. Τσίπρας θα αποτύχει.

Ερωτηθείς για το θέμα του ασφαλιστικού, είπε: τι στήριξη να παράσχω στο ασφαλιστικό, αφού έχουν υπογράψει μείωση συντάξεων κατά 50%;, απάντησε εξοργισμένος.

Τα άλλα κόμματα σαν να μην υπήρχαν: ο Γ. Πλακιωτάκης είπε μόνο για ένα σύστημα ενισχυμένης αναλογικής, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι άλλα αντί άλλων, προσέθεσε.

Δεν υπέγραψα κοινό ανακοινωθέν, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν υπέγραψαν, εγώ τους άφησα να γράφουν.

Αποκάλυψε ότι είπε πως το Grexit είναι στο τραπέζι. Η Ελλάδα χρειάζεται ένα πρωθυπουργό ευρωπαίο όσο ποτέ. Αρνήθηκε πως είπε «μην πυροβολείτε τον πρωθυπουργό». Όπως δήλωσε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι δεν αντιδρούν κανένα άλλο λόγο αλλά για να πάρουν ψήφους. Ψήφισαν τα πάντα (όπως και η ΝΔ). Οσα θέλει να περάσει ο Τσίπρας τα έχουν ψηφίσει και τώρα αντιδρούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρουσίασε συγκεκριμένο σχέδιο για το ασφαλιστικό, είπε.


VIDEO-ΛΕΒΕΝΤΗΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v