Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Πλακιωτάκης: Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβια σωτηρίας

Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε. Αναζητά σωσίβια σωτηρίας. Η ΝΔ δεν συμμετέχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα, δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ

Γ. Πλακιωτάκης: Η κυβέρνηση αναζητά σωσίβια σωτηρίας

Προσήλθα με θεσμική συνέπεια και σοβαρές επιφυλάξεις για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης, είπε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, εξερχόμενος από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

" Όπως ήδη έχω πει, ήρθαμε για να ακούσουμε. Η κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής, που δημιούργησε σε βάρος των πολιτών αλλά και της οικονομίας της χώρας. Αναζητά σωσίβιο σωτηρίας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Η Βουλή, είναι ο μοναδικός χώρος όπου συζητούνται όλα".

Ο κ. Πλακιωτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε το θέμα του εκλογικού νόμου δεν είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας, ενώ για το προσφυγικό είπε ότι το σημείο της διαφωνίας είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

Ερωτηθείς αν είναι σύμφωνος με τη δημιουργία hot spot στα νησιά ή υπήρξε κάποια διαφοροποίηση εκεί δήλωσε πως υπήρχαν αρχικώς επιφυλάξεις αλλά από την ώρα που η κυβέρνηση έχει δεχτεί τη δημιουργία των hot spot, αυτά όλα πρέπει να δημιουργηθούν σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.

Σε ερώτηση αν υπήρξε και επικοινωνία του και με τους υποψήφιους Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας για τα θέματα αυτά, απάντησε πως "είχα συνομιλία μόνο με τους συνεργάτες μου, όπως και όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί".

 



VIDEO-ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ από realmedialive

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v