Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταγγέλλει το MD Hospital για τις οφειλές το Υπουργείο Εργασίας

Οπως επισημαίνει το υπουργείο, η εταιρεία οφείλει πάνω από 3 εκατ. στους εργαζόμενους, 1,3 εκατ. προς το ΕΤΑΑ, 1,8 εκατ. στο ΙΚΑ, και εμπλέκεται σε διάφορα θέματα κακής διαχείρισης, οικονομικών σκανδάλων, κλπ, για τα οποία έχουν διαταχθεί ΕΔΕ και σύντομα θα ασκηθούν διώξεις και θα επιβληθούν ποινές.

Καταγγέλλει το MD Hospital για τις οφειλές το Υπουργείο Εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας καταγγέλλει δημόσια την εταιρεία "ΕΥΡΩΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" με το διακριτικό τίτλο "ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ – M.D. HOSPITAL A.E.", διότι μέχρι σήμερα, αφ' ενός δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχει δεσμευτεί κατά την τριμερή συμφιλιωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο την 29/11/2015, όπως για παράδειγμα την εξόφληση των καθυστερούμενων μισθών συνολικού ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ, και αφετέρου κωλυσιεργεί σκόπιμα και αρκετές φορές εκβιαστικά, "αποφεύγοντας" την οποιαδήποτε πληρωμή προς εργαζόμενους ή οργανισμούς, μέχρι την ενδεχόμενη ένταξή της στο άρθρο 106β του Πτωχευτικού Κώδικα.

Επισημαίνεται ότι, η εταιρεία οφείλει πάνω από 3 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους, 1,3 εκατ. ευρώ προς το ΕΤΑΑ, 1,8 εκατ. στο ΙΚΑ, κλπ., και εμπλέκεται σε διάφορα θέματα κακής διαχείρισης, οικονομικών σκανδάλων, κλπ, για τα οποία έχουν διαταχθεί ΕΔΕ, πολλαπλές έρευνες, ήδη συντάσσονται μηνυτήριες αναφορές και σύντομα θα ασκηθούν διώξεις και θα επιβληθούν πρόστιμα και ποινές.

Η κλινική εξακολουθεί να δουλεύει, και τα χρήματα που παίρνει από τον ΕΟΠΥΥ πάνε επιλεκτικά σε ορισμένους εργαζόμενους μόνο.

Οπως επισημαίνει το υπουργείο, επέδειξε μέχρι σήμερα τεράστια υπομονή. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχουν οι μηχανισμοί ελέγχου και κατακύρωσης προστίμων και κυρίως ποινικών ευθυνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v