Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συγκροτήθηκε η επιτροπή επιλογής μελών του ΤΧΣ

Αρμοδιότητά της η προεπιλογή των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου και η ετήσια αξιολόγησή τους. Πρόεδρος ο Francesco Papadia.

Συγκροτήθηκε η επιτροπή επιλογής μελών του ΤΧΣ

Συγκροτήθηκε, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η Επιτροπή Επιλογής των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), η θητεία της οποίας ορίζεται για δύο έτη από τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 15ης Ιανουαρίου 2016 (ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 10/2016).

Η Επιτροπή Επιλογής απαρτίζεται από τα εξής άτομα:

1. Francesco Papadia - Πρόεδρος της Επιτροπής
2. Júlia Király - Μέλος
3. Eric Rajendra - Μέλος
4. Παναγιώτης Δουμάνογλου - Μέλος
5. Αιμίλιος Αυγουλέας - Μέλος
6. Peter Yngwe - Μέλος

Οι κύριες αρμοδιότητες της Επιτροπής Επιλογής, όπως αυτές περιγράφονται στο Άρθρο 4Α, Επιτροπή Επιλογής του τροποποιηθέντος νόμου του Ταμείου 3864/2010, είναι οι ακόλουθες:

ετήσια αξιολόγηση των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου, βάσει κριτηρίων που καθορίζει η ίδια και που θα διασφαλίζουν την ορθή εφαρμογή του σκοπού του Ταμείου, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες κάθε Οργάνου.

* Η προεπιλογή των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου, ο καθορισμός του εύρους των αποδοχών τους, καθώς και οι λοιποί όροι απασχόλησής τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v