Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσακαλώτος: Στόχος συνολική λύση για μέτρα-χρέος ως 22 Απριλίου

Συνολική λύση για την πρώτη αξιολόγηση αλλά και το θέμα του χρέους έως τις 22 Απριλίου, ο στόχος της κυβέρνησης σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών. Ορόσημο για την πρώτη συμφωνία η 12-13 Απριλίου, πριν την Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.

Τσακαλώτος: Στόχος συνολική λύση για μέτρα-χρέος ως 22 Απριλίου

Οι ελληνικές αρχές στοχεύουν σε κλείσιμο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές για την πρώτη αξιολόγηση μέχρι τις 12-13 Απριλίου, δήλωσε από τη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Οπως είπε, σκοπός είναι να έχουμε τελειώσει τις διαπραγματεύσεις μέχρι 12-13 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η Εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ. Στόχος να υπάρξει τελική συμφωνία για όλο το πακέτο (υποχρεώσεις της κυβέρνησης-χρέος). Υπάρχουν πολλοί παίκτες με διαφορετικές απόψεις αλλά και πολλοί παίκτες που θέλουν να βρεθεί λύση και νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί μέχρι τις 22 Απριλίου (σ.σ. έχει προγραμματιστεί Eurogroup).

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι δεν θα αναφερθεί αναλυτικά στα της διαπραγμάτευσης αλλά όπως είπε, «θέλω να πω στον κόσμο ότι αυτά που βλέπει στις ειδήσεις των 20:00 είναι πολύ μακριά από αυτό που συζητάμε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v