Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρήσεις του Ν. Σερρών επισκέφθηκε η Τζάκρη

Η υφυπουργός Βιομηχανίας επισκέφθηκε το εκκοκκιστήριο βάμβακος της Σιάρκος Α.Ε. στην Ηράκλεια, το εργοστάσιο της Δρομέας και τις εγκαταστάσεις της ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Επιχειρήσεις του Ν. Σερρών επισκέφθηκε η Τζάκρη
Η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει τα τελευταία 3 χρόνια με στόχο την ενημέρωση της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας για τη βιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα, διοργάνωσε επίσκεψη της υφυπουργού Βιομηχανίας κ. Θ. Τζάκρη σε σημαντικές βιομηχανίες του Νομού Σερρών.

Συγκεκριμένα, η κ. Τζάκρη, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) κ. Αθανάσιο Σαββάκη, επισκέφθηκε κατά σειρά:

1. Τις εγκαταστάσεις του εκκοκκιστηρίου βάμβακος στην Ηράκλεια Σερρών της εταιρείας «ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε.»,

2. Το εργοστάσιο κατασκευής επίπλων γραφείου και επίπλων οικιακής χρήσης «ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ ΔΡΟΜΕΑΣ», και,

3. Την εταιρεία παραγωγής γιαούρτης και παγωτού «ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΒΕΕ».

Πρόκειται για τρεις δυναμικές, εξωστρεφείς και διεθνείς ανταγωνιστικές επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας αφού:

• Η εταιρεία «ΣΙΑΡΚΟΣ ΑΕ» εξάγει το 80% της παραγωγής της,
• Ο «ΔΡΟΜΕΑΣ» είναι ο προμηθευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε έπιπλα γραφείου, ενώ,
• Η εταιρεία Κρι-Κρι ΑΒΕΕ αποτελεί μια από τις υγιέστερες οικονομικά επιχειρήσεις της χώρας, και παράλληλα καινοτομεί διαρκώς, παράγοντας νέα προϊόντα.

Στο γεύμα εργασίας που ακολούθησε τις επισκέψεις, συμμετείχε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστος Μέγκλας. Κατά τη διάρκεια του γεύματος υπήρξε ανταλλαγή απόψεων της διοίκησης του ΣΒΒΕ με την υφυπουργό για τη θεσμοθέτηση της νέας βιομηχανικής πολιτικής στη χώρα και για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της μεθοριακής βιομηχανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v