Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρινόπουλος: Σε ευρωπαϊκές και ελληνικές ΑΕEΑΠ τα ακίνητα

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν ισχύουν δημοσιεύματα αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας.

Μαρινόπουλος: Σε ευρωπαϊκές και ελληνικές ΑΕEΑΠ τα ακίνητα

«Με αφορμή δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο τα οποία αφορούν στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Μαρινόπουλος, η εταιρεία δηλώνει κατηγορηματικά ότι πρόκειται για ψευδείς δηλώσεις που έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία, τους εργαζομένους και τους προμηθευτές».

Όπως συμπληρώνει «πέρα από τα ιδιόκτητα ακίνητα που διαθέτει η Μαρινόπουλος, το χαρτοφυλάκιο της είναι διανεμημένο σε μια σειρά ευρωπαϊκών και ελληνικών εταιρειών διαχείρισης ακινήτων.

Επισημαίνεται ότι ο καταγγέλλων καταδικάστηκε πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Μαρινόπουλος, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1406 απόφαση που εκδόθηκε στις 27/6/2016».

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγορική Εταιρείας με επωνυμία "Κωνσταντίνου & Βρέττας" είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία κατηγορούσε την εταιρεία ότι «από την ακίνητη περιουσία ύψους τουλάχιστον 750 εκατομμυρίων (αντικειμενική αξία) που είχε η εταιρεία το έτος 2010, σήμερα δεν υπάρχει παρά πολύ μικρό μέρος αυτής, ένα τμήμα έχει μεταβιβαστεί σε Τράπεζες έναντι χρεών, το δε μείζον στο ανωτέρω fund στο Κατάρ, η δε Μαρινόπουλος υπέγραψε αμέσως μετά τις μεταβιβάσεις μισθωτήρια συμβόλαια με τεράστια ενοίκια στους καινούργιους "ιδιοκτήτες"».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v