Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές στη ΔΕΗ

Το ΔΣ της εταιρίας αποφάσισε παράταση της προθεσμίας για υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών έως τα τέλη του έτους. Ουρές στα κεντρικά σήμερα, τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας. Παράταση ως τα τέλη του έτους από ΕΥΔΑΠ.

Παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές στη ΔΕΗ
Την παράταση της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές έως 31 Δεκεμβρίου 2016 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας.

Παράταση ως τα τέλη του έτους στην υποβολή αίτησης για ρύθμιση των οφειλών ανακοίνωσε ήδη η ΕΥΔΑΠ.

Οπως μετέδιδε νωρίτερα το Εuro2day.gr, τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί από πολύ νωρίς το πρωί στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

Όπως αναφέρουν μάλιστα πολίτες που βρέθηκαν εκεί, δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί σχετικά με τη σειρά προτεραιότητας. Οι ουρές καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο και φτάνουν μέχρι και τον δρόμο της Πεσματζόγλου.

Ουρές έχουν δημιουργηθεί και σε υποκαταστήματα της ΕΥΔΑΠ, καθώς και εκεί σήμερα λήγει η προθεσμία ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2016 έχουν διακανονίσει τις οφειλές του περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δισ. ευρώ.

Το ΔΣ της Επιχείρησης, στη σημερινή του συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016.


 

Παράταση για τις ρυθμίσεις οφειλών στην ΕΥΔΑΠ

Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 παρατείνεται η εφαρμογή του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ, το οποίο έληγε σήμερα 31 Οκτωβρίου, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και προσέλευσης του καταναλωτικού κοινού, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v