Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

L'Oréal στο Euro2day.gr: «Ιδιωτική» η συνάντηση Τσίπρα - Agon

Η συνάντηση που είχε την προηγούμενη Κυριακή στο Παρίσι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής της L'Oréal Jean-Paul Agon ήταν «ιδιωτική», απαντά το γραφείο Tύπου του γαλλικού ομίλου.

LOréal στο Euro2day.gr: «Ιδιωτική» η συνάντηση Τσίπρα - Agon

Το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Jean-Paul Agon, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της L'Oréal, την προηγούμενη Κυριακή στο Παρίσι, "ήταν ιδιωτική (private) συνάντηση", όπως απάντησε το γραφείο Tύπου του γαλλικού ομίλου σε ερώτηση του Euro2day.gr.

«Ηταν μια ιδιωτική συνάντηση. Δεν έχουμε κανένα σχόλιο για τα θέματα που συζητήθηκαν», απάντησε συγκεκριμένα μέσω e-mail η κα Anne-Laure Richard.

O κ. Agon ήταν επί σχεδόν τέσσερα χρόνια επικεφαλής της L'Oréal στην Ελλάδα, στις αρχές της δεκαετίας του '80 και γνωρίζει αρκετά καλά τα ελληνικά.

Τη συνάντηση αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη, σύμφωνα με την οποία ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι χωρίς να υπάρχει το συγκεκριμένο ταξίδι στο επίσημο πρόγραμμά του.

Στην απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου αναφερόταν πως ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της L'Oréal, που ετοιμάζει "μεγάλη επένδυση" στην Ελλάδα και με "εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild, που αποτελεί επίσημο σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ), με αντικείμενο την προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές".

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας είχε εκ νέου θέσει σειρά ερωτημάτων για το ταξίδι του πρωθυπουργού. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v