Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την Παρασκευή η συζήτηση για την έκδοση των οχτώ Τούρκων αξιωματικών

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Επί του παρόντος οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωρίου-Αχαρνών λόγω των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου.

Την Παρασκευή η συζήτηση για την έκδοση των οχτώ Τούρκων αξιωματικών

Την Παρασκευή θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας το τρίτο κατά σειρά αίτημα έκδοσης των τουρκικών αρχών για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Το Κακουργοδικείο της Κωνσταντινούπολης ζητεί την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών για τα αδικήματα της απόπειρας κατάργησης της Κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας ή εμπόδιση να εκτελέσει την αποστολή της, της απόπειρας κατάργησης της συνταγματικής τάξης, της απόπειρας κατάργησης της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης ή εμπόδισης να εκτελέσει την αποστολή της, της συμμετοχής σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση, της απόπειρας δολοφονίας εκ προθέσεως, της λιποταξίας σε ξένη χώρα, της κλοπής στρατιωτικού υλικού και της πρόκλησης φθοράς σε στρατιωτικό υλικό.

Επί του παρόντος οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωρίου-Αχαρνών λόγω των εκκρεμών αιτήσεων ασύλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v