Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Τέταρτος κύκλος σεμιναρίων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Τα σεμινάρια, φέτος, θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα γίνουν διαδικτυακά έτσι ώστε να μην απαιτείται η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων σε αυτά.

Τέταρτος κύκλος σεμιναρίων από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων

Σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), απευθυνόμενος στα μέλη του.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα σεμινάρια, φέτος, θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα γίνουν διαδικτυακά έτσι ώστε να μην απαιτείται η φυσική παρουσία των συμμετεχόντων σε αυτά.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος δήλωσε ότι «ο Σύνδεσμος ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των μελών του, θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μεσιτών ασφαλίσεων, ώστε αφενός να αναβαθμίσει περαιτέρω το ρόλο και τη θέση τους στον κλάδο, αφετέρου να τους επιτρέψει να προσαρμοστούν ταχύτερα και ουσιαστικότερα σε κάθε αλλαγή που επέρχεται στην αγορά».

Αναφερόμενος, δε, στη δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων μέσω διαδικτύου, υπογράμμισε ότι «ο ΣΕΜΑ ακολουθεί και εφαρμόζει τις τεχνολογικές εξελίξεις εξασφαλίζοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη τόσο για τον ίδιο όσο και για τα μέλη του».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus