Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επένδυση 400 εκατ. σε ελληνικές επιχειρήσεις από ΤΑΝΕΟ και Mubadala

Προσκλητήριο σε ελληνικές επιχειρήσεις να αποστείλουν παρουσίαση και επιχειρηματικό πλάνο απευθύνουν το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και ο επενδυτικός φορέας των ΗΑΕ. Πού δίνει προτεραιότητα.

Επένδυση 400 εκατ. σε ελληνικές επιχειρήσεις από ΤΑΝΕΟ και Mubadala

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας σε συνεργασία με τη Mubadala Investment Company (κρατικός επενδυτικός οργανισμός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων) προτίθεται να υλοποιήσει πρόγραμμα συν-επένδυσης συνολικού ύψους €400 εκ. σε ελληνικές επιχειρήσεις.

Επενδυτική προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του τουρισμού, της υγείας, των τροφίμων και της ενέργειας.

Η συν-επένδυση θα γίνεται με συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο των επιχειρήσεων και το ύψος αυτής θα κυμαίνεται από €8εκ έως €50εκ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας προσκαλεί ελληνικές επιχειρήσεις που προσβλέπουν σε περαιτέρω ανάπτυξή τους και φιλοδοξούν να υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας παρουσίαση της επιχείρησής τους και συνοπτικό επιχειρηματικό πλάνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι τις 21/12/2018, με την ένδειξη International Capital.

Πρόσκληση για αποστολή πρόσθετων στοιχείων και διμερείς συναντήσεις θα λάβουν οι επιχειρήσεις για τις οποίες θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v