Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξένες επενδύσεις και τουρισμός στο φετινό InvestGR Forum

Το Forum θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2019 στο Χίλτον. Μια από τις σημαντικές ενότητες με τις οποίες θα ασχοληθεί είναι αυτή του Τουρισμού.

Ξένες επενδύσεις και τουρισμός στο φετινό InvestGR Forum

Μετά το κλείσιμο της αυλαίας του 4ου Delphi Forum , ξεκινά η προετοιμασία ενός ακόμα σημαντικού Forum , αυτού του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece (www.invest.gr) , το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο HILTON

Το Forum διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, κομμάτων και στελεχών ξένων εταιρειών στην Ελλάδα, με βασικό θεματικό άξονα το υπάρχον πλαίσιο για την πραγματοποίηση ξένων επενδύσεων και, κυρίως, τις κατευθυντήριες γραμμές και τις επιλογές για τη βελτίωση του πλαισίου αυτού.

Μια από τις σημαντικές ενότητες με τις οποίες θα ασχοληθεί το Forum είναι αυτή του Τουρισμού , με θέμα: Τουρισμός: πώς αντανακλά στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό;»

Σε μια χρονιά που η βαριά μας βιομηχανία σε επίπεδο επενδύσεων σε νέες τουριστικές και ξενοδοχειακές μονάδες θα ξεπεράσει τα 4,1 δισ. ευρώ , ενώ επίσης μια σειρά προγραμματισμένων υποδομών όπως πχ η ανάπλαση του Φαληρικού Δέλτα , οι επενδύσεις στον τομέα των τουριστικών λιμένων και μαρίνων, οι ανακατασκευές των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τα νέα γήπεδα golf, θα βελτιώσουν κατά πολύ το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της χώρας , κάνει την ενότητα του Forum ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ελκυστική.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v