Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου στη ΓΣΕΕ

Διορίστηκε η απερχόμενη διοίκηση της Γ.Σ.Ε.Ε., με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινή διοίκηση της Συνομοσπονδίας μετά τα επεισόδια που παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή του συνεδρίου.

Προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου στη ΓΣΕΕ

Μετά τη βίαιη παρεμπόδιση και ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ από στελέχη του ΠΑΜΕ σε Καλαμάτα και Ρόδο, εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, σύμφωνα με την οποία γίνεται αποδεκτό το επικουρικό αίτημα 61 Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας, για διορισμό της Απερχόμενης Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινής διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, «η μάχη για την επικράτηση και το σεβασμό των θεσμικών δημοκρατικών διαδικασιών στο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχιστεί και στις 6 Μαΐου, ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων - μελών μας, ώστε η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου, για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Η απάντησή μας στην αντιδημοκρατική του συμπεριφορά είναι ότι εμείς θα επιμείνουμε δημοκρατικά και η δημοκρατία θα νικήσει.» 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v