Αυλαία για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Πραγματοποιείται αύριο η πρώτη Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Αυλαία για την 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Αύριο 18 Μαΐου πραγματοποιείται η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που έχουν εκλεγεί στα Επιμελητήρια της χώρας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για την απαρχή μίας προσπάθειας με στόχο την πανελλήνια δικτύωση του κλάδου και την δημιουργία ενιαίου μετώπου προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες για ακόμα πιο δυναμική παρουσία της ασφαλιστικής κοινότητας στις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, με τα Επιμελητήρια να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας,  Θεσσαλονίκης,  Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και στόχος είναι να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Τα συμπεράσματα της συνδιάσκεψης θα βάλουν τις βάσεις για την ενδυνάμωση και εξέλιξη του κλάδου. Στη συνδιάσκεψη αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, Σωματείων, παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v