Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάει Χαλκιδική ο υπουργός Τουρισμού

Αλώβητα τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής από τις καταστροφές στην περιοχή. Οι προτεραιότητες της επόμενης μέρας των καταστροφών.

Πάει Χαλκιδική ο υπουργός Τουρισμού

Στη Χαλκιδική μεταβαίνει το απόγευμα ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ο υπουργός θα ενημερωθεί για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή μετά τις καταστροφές και τα θύματα που άφησαν πίσω τους τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν χθες βράδυ την ευρύτερη περιοχή, η οποία αποτελεί έναν από τους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών της χώρας.

Μιλώντας στο Euro2day.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος αναφέρει πως δεν αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα τα ξενοδοχεία της περιοχής. «Προτεραιότητές μας αυτή τη στιγμή είναι η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή και η στενή συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ταχύτατη αποκατάσταση των προβλημάτων που προκλήθηκαν».

Ο επικεφαλής της ΠΟΞ και α' αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχουν, μέχρι στιγμής, ακυρώσεις κρατήσεων από το εξωτερικό. Σημειώνει, ωστόσο, πως έχουν καταγραφεί κάποιες προαναχωρήσεις από ξένους επισκέπτες οδικού τουρισμού.

Ο Γρ. Τάσιος σημειώνει με έμφαση πως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα να παραμείνει απόλυτα ενεργός ο τουριστικός προορισμός της Χαλκιδικής στη διεθνή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v