Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

YDC: Συνύπαρξη τεχνολογίας και ανθρώπινης ευρηματικότητας

Το πρώτο ετήσιο Forum πραγματοποίησε ο νεοσύστατος οργανισμός, με θέμα την αξιοποίηση των τεχνολογιών στην επιχειρηματική στρατηγική.

YDC: Συνύπαρξη τεχνολογίας και ανθρώπινης ευρηματικότητας

Την αναγκαιότητα ταχύτατης προσαρμογής στη νέα μετα-ψηφιακή εποχή για τις επιχειρήσεις και τις ηγεσίες τους ανέδειξε το 1ο ετήσιο Forum που διοργάνωσε χθες ο νεοσύστατος οργανισμός Your Directors Club.

Στο Forum με τίτλο «Future Ready: Intelligent Technology Meeting Human Ingenuity» παρουσιάστηκε η ετήσια έκθεση της Accenture (Technology Vision 2019), η οποία προβλέπει τις βασικές τεχνολογικές τάσεις που θα διαμορφώσουν το επιχειρηματικό περιβάλλον τα επόμενα χρόνια.

Κεντρικοί ομιλητές στο Forum ήταν ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture (Ελλάδα), ο Θάνος Μαλεβίτης, CMT Technology Strategy Managing Director, στην Accenture στη Μεγ. Βρετανία, ο Δρ. Γιώργης Κριτσωτάκις, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στους Τομείς Επικοινωνιών, Media & Τεχνολογίας, και ο Stefano Trombetta, Managing Director Accenture Strategy, Talent and Organization ICEG Lead.

Στο επίκεντρο των ομιλιών και των στοιχείων που παρουσιάστηκαν βρέθηκε η αξιοποίηση των έξυπνων σύγχρονων τεχνολογιών προς όφελος των επιχειρήσεων, αλλά και ο συνδυασμός τους με την ανθρώπινη ευρηματικότητα. Η όλη εκδήλωση απευθύνθηκε σε ανώτατα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων προκειμένου να δώσει πληροφορία αλλά και ερεθίσματα όσον αφορά τη μελλοντική ηγεσία και τις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει.

Σημειώνεται ότι το Your Directors Club τελεί υπό την αιγίδα του CEO Clubs Greece. Ιδρυτικά του μέλη είναι οι εταιρίες Weber Shandwick, Generation Y, SPACES και Φοβερά Προστασία. Αν και λειτουργεί μόλις 7 μήνες το ΥDC, πέραν του ετήσιου Forum, έχει οργανώσει ήδη τέσσερις κύκλους συναντήσεων των μελών του (που αγγίζουν πλέον τα 40), και δυο κλειστές συμβουλευτικές ομάδες (Inner Advisory Groups) που συναντώνται τακτικά υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων CEOs.

Οι δράσεις του YDC υποστηρίζονται από την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Diamond Partners: Marine Tours, ALD Automotive, Printing Partner: Pressious Arvanitidis, Golden Partners: Semeli Estate, Nespresso, TNT και Coaching Partner: SARGIA Partners.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v