Διακόπτει τις απευθείας πτήσεις με Ελλάδα η Air China

Τι προβλέπεται για τους επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση. Στον «αέρα» και τα δρομολόγια της εταιρείας Juneyao Airlines από Σαγκάη, τα οποία επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου.

Διακόπτει τις απευθείας πτήσεις με Ελλάδα η Air China

Χωρίς απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κίνα μένει η Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τις 25 Μαρτίου, μετά τη διακοπή των δρομολογίων της για το συγκεκριμένο διάστημα, που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Air China.

Η κινεζική εταιρεία ενημέρωσε σχετικά με διαδοχικά emails τα ταξιδιωτικά γραφεία που εκδίδουν αεροπορικά εισιτήρια, καλώντας τα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την αναχρηματοδότηση των κρατήσεων που είχαν γίνει μέχρι τώρα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η Air China καλύπτει πλήρως τους επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση για πτήσεις από/προς Κίνα στο συγκεκριμένο διάστημα, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν σε άλλες ημερομηνίες τις κρατήσεις τους όταν ξαναρχίσουν τα δρομολόγια είτε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Η εξέλιξη αφήνει στον «αέρα» την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Κίνα, καθώς παραμένει αβέβαιο αν θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της Air China για τέταρτο εβδομαδιαίο δρομολόγιο από το καλοκαίρι του 2020, όπως και η έναρξη δρομολογίων της εταιρείας Juneyao Airlines, από Σαγκάη, τα οποία επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου.

Παναγιώτης Δ. Υφαντής [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v