Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηκτική αύξηση κλήσεων στους λεωφοριόδρομους

Αύξηση κατά 317% παρουσιάζουν οι φωτογραφικές κλήσεις από τις κάμερες του Ο.Α.Σ.Α. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, ελήφθησαν 257 φωτογραφικές κλήσεις τον Ιανουάριο 2020 έναντι 81 τον Ιανουάριο 2019.

Εκρηκτική αύξηση κλήσεων στους λεωφοριόδρομους

Σε 1.046 ανέρχονται οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων (Α.Λ.Λ), από την Τροχαία, τον Ιανουάριο 2020, έναντι 79 τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξήθηκαν κατά 1.324%.

Παράλληλα, αύξηση κατά 317% παρουσιάζουν οι φωτογραφικές κλήσεις από τις κάμερες καταγραφής παραβάσεων του Ο.Α.Σ.Α. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, ελήφθησαν 257 φωτογραφικές κλήσεις τον Ιανουάριο 2020 έναντι 81 τον Ιανουάριο 2019.

Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ, η συνεργασία και η εντατικοποίηση των δράσεων της Τροχαίας και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.) για τις Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων αποδίδει απτά αποτελέσματα. Επίσης, υπενθυμίζει, ότι οι Α.Λ.Λ. έχουν θεσπιστεί για να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για το λόγο αυτό οι συγκεκριμένες παραβάσεις χαρακτηρίζονται ως αντικοινωνική συμπεριφορά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v