Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χανιά: Μελέτη για την ενίσχυση της στεγανότητας του φράγματος Βαλσαμιώτη

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, 'Αρης Παπαδογιάννης, τονίζει ότι «η αποκατάσταση του φράγματος Βαλσαμιώτη, αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, θέμα πρώτης προτεραιότητας».

Χανιά: Μελέτη για την ενίσχυση της στεγανότητας του φράγματος Βαλσαμιώτη

Στην ενίσχυση της στεγανότητας του φράγματος Βαλσαμιώτη προχωρεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης (OAK), καθώς στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η εκπόνηση σχετικής μελέτης.

Η μελέτη κόστους 60.000 ευρώ από ιδίους πόρους του ΟΑΚ, θα διερευνήσει και θα προτείνει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της στεγανότητας του φράγματος προκειμένου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα που έχουν γίνει στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια, να κατορθώσει να εξυπηρετήσει συνολικά τους κατασκευαστικούς του σκοπούς».

Σε γραπτή του δήλωση ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, 'Αρης Παπαδογιάννης, τονίζει ότι «η αποκατάσταση του φράγματος Βαλσαμιώτη, αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας, θέμα πρώτης προτεραιότητας». Όπως ακόμα αναφέρει , «με την υλοποίηση αυτής της μελέτης, κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα, προκειμένου να διαπιστώσουμε με επιστημονικό τρόπο, τα σημεία εκείνα στα οποία επιβάλλεται να παρέμβουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v