Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Εκτός καραντίνας μένει η Ελλάδα

Επιβολή 14ημερης καραντίνας σε όσους επιστρέφουν από την Κρήτη την Ζάκυνθο, την Μύκονο, την Λέσβο την Πάρο και την Αντίπαρο, ανακοίνωσε η Ουαλία. Καμιά αλλαγή στη λίστα από τη Μεγάλη Βρετανία.

Βρετανία: Εκτός καραντίνας μένει η Ελλάδα
  • του Λ. Καραγεώργου

Εκτός του καθεστώτος καραντίνας παραμένει η Ελλάδα σύμφωνα με την απόφαση των Βρετανικών υγειονομικών αρχών που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Μεταφορών, και αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχετική λίστα, ούτε προστέθηκε ούτε αφαιρέθηκε κάποια χώρα.

Αντιθέτως όμως η Ουαλία για πρώτη φορά αυτονομήθηκε και ανακοίνωσε την επιβολή 14ημερης καραντίνας σε όσους επιστρέφουν από έξι ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα την Κρήτη την Ζάκυνθο, την Μύκονο, την Λέσβο την Πάρο και την Αντίπαρο.

Νωρίτερα μιλώντας στη Βουλή ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης είχε σημειώσει ότι «Ξαναλέω ότι παλεύουμε διπλωματικά και σήμερα ακόμα να έχουμε θετική απόφαση από τη Μεγάλη Βρετανία. Ελπίζουμε ότι θα είναι θετική αυτή η απόφαση. Έχουμε δώσει και δίνουμε καθημερινά τη μάχη και δημόσια -πράγμα που βλέπετε- στις χώρες, αλλά και σε διπλωματικό επίπεδο για να μπορέσουμε να δώσουμε τα στοιχεία μας που αποδεικνύουν ότι η χώρα μας είναι ασφαλής».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v