Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπόθεση Novartis: Νέα στοιχεία για Παπαγγελόπουλο κατέθεσε ο Στ. Παπασταύρου

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά. Μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου», τόνισε προσερχόμενος στην ανακρίτρια ο σύμβουλος του Αντ. Σαμαρά.

Υπόθεση Novartis: Νέα στοιχεία για Παπαγγελόπουλο κατέθεσε ο Στ. Παπασταύρου

Νέα στοιχεία για το σκέλος της υπόθεσης της Novartis που αφορά τους χειρισμούς του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου , κατέθεσε στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο ο κ. Παπασταύρου δήλωσε:

«Πριν έξι χρόνια επιχειρήθηκε λυσσαλέα η ποινική μου καταδίκη με πολιτικές σκοπιμότητες. Χρειάστηκε να περάσουν έξι ολόκληρα χρόνια ώστε η σκευωρία να καταπέσει. Κατέπεσε. Με σειρά δικαστικών αποφάσεων όπου με δικαίωσαν πλήρως. Αλλά σήμερα δε θα μιλήσω για εμένα. Θα καταθέσω ως μάρτυρας στην ανάκριση με κατηγορούμενο το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα αποκαλύψει τους οργανωμένους σκευωρούς και θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα να μη βρεθεί άλλος στη θέση μου, να μην υπάρξει ξανά υπόθεση Παπασταύρου, να σταματήσει η δολοφονία χαρακτήρων για πολιτικές σκοπιμότητες που είναι τόσο επιζήμια για τον τόπο μας».

Υπενθυμίζεται οτι το όνομα του κ. Παπασταύρου είχε εμπλακεί στην υπόθεση των Panama Papers και της λίστας Λαγκάρντ, ωστόσο ο ίδιος έχει απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v