Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές στο Insurance Conference 2021

To Insurance Conference θα πραγματοποιηθεί φέτος για 14η χρονιά στις 15 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές στο Insurance Conference 2021

Κορυφαία στελέχη του ασφαλιστικού τομέα, σημαντικοί εκπρόσωποι της αγοράς με παγκόσμια εμβέλεια και διακεκριμένοι εκπρόσωποι φορέων θα απευθύνουν ομιλίες και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις και Fireside Chats στο πλαίσιο του Insurance Conference 2021 με θέμα “Η ασφαλιστική αγορά με το βλέμμα στο μέλλον” .

Την έναρξη του φετινού συνεδρίου θα κηρύξει ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου και στη συνέχεια θα λάβει το λόγο η κεντρική ομιλήτρια του συνεδρίου η κα Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, Υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος. Επίσης θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του συνεδρίου σημαντικοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων όπως οι κ.κ Νικόλαος Μαντζούφας, Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Υπουργείο Οικονομικών, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ασφαλιστικού ομίλου Eurolife FFH, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers AE. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα απονεμηθεί η Τιμητική Διάκριση «Διακεκριμένος Ηγέτης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά»  στον Giuseppe Zorgno, Country Manager της AIG Europe S.A. – Greece Branch.

To Insurance Conference θα πραγματοποιηθεί φέτος για 14η χρονιά στις 15 Ιουνίου μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr και φιλοδοξεί να αναδείξει -για μία ακόμη χρονιά- τις τάσεις που διαμορφώνονται στη συγκεκριμένη αγορά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το πρόγραμμα του Insurance Conference  2021 https://ethosevents.eu/event/insurance-conference-2021/#schedule

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου κορυφαίοι ειδικοί του κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς θα αναδείξουν τις βέλτιστες λύσεις που παρέχει η ασφαλιστική βιομηχανία και θα παρουσιάσουν τους νέους κινδύνους και τις ευκαιρίες καθώς και τη δυναμική που μπορεί να προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση στις προσπάθειες ανάτασης της ελληνικής οικονομίας στην μετά – COVID εποχή.   

Παράλληλα θα αναδειχθεί το νέο προφίλ της αγοράς στο πλαίσιο των τεκτονικών αλλαγών που φέρνει ο εσωτερικός ψηφιακός μετασχηματισμός και τα σύγχρονα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας και θα εξετασθεί κατά την διάρκεια του συνεδρίου όλο το φάσμα των εργασιών, των συνεργασιών με άλλους κλάδους, το κράτος και τα προσφερόμενα προϊόντα.  

Στο Insurance Conference 2021 θα συμμετάσχουν οι εξής διακεκριμένοι ομιλητές:

Πάνος Τσακλόγλου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, Υποδιοικήτρια της Τράπεζας της Ελλάδος

Νικόλαος Μαντζούφας, Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Υπουργείο Οικονομικών

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος ΔΣ, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ασφαλιστικού ομίλου Eurolife FFH

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers AE  

Χρήστος Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.

Julio Castellón, SVP Regional Head Partnerships – LATAM, Cover Genius

Παναγιώτης (Νότης) Βαγιακάκος, Νόμιμος Εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής, HDI Global SE, Hellas 

Γεώργιος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας Interamerican, part of Achmea

Στέφανος Βερζοβίτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος, Γενικός Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη

Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Βασίλης Δαβιλάς, Marketing & Business Development Manager, Europ Assistance

Δρ Σωτήρης Καπέλλος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ)

Μηνάς Κουλησιάνης, Data & Technology Transformation Leader, IBM Global Business Services Greece and Cyprus

Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Εθνική Ασφαλιστική

Δρ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ & Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ 

Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Νew Digital Business Development, E-Commerece & Consumer IOT Σ&Κ, COSMOTE

Τριαντάφυλλος Ε. Λυσιμάχου, Σύμβουλος Ασφαλιστικών Εργασιών, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς 

Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΕΑΔΕ) & Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)

Δέσποινα Μοσχονά, Μάνατζερ στην Αναλογιστική Υπηρεσία της EY Eλλάδος

Δρ Χρήστος Π. Νούνης, Πρόεδρος ΔΣ, Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) & Πρόεδρος ΔΣ, Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ)

Γιάννης Σαμολαδάς, Supply Chain Insurance Consultant, Εκπρόσωπος, EEL

Γρηγόρης Τάσιος, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) 

Απόστολος Τερζόπουλος, Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας και Δικτύων, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Νικόλαος Χαλκιόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος, Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη

Ιωάννης Π. Τριανταφύλλου, Chief Marketing Officer, LiveOn (by ethosGROUP)

Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP 

Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο κος Bάιος Κρόκος, Δημοσιογράφος. 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο αναλυτικά την Θεματολογία του συνεδρίου: https://ethosevents.eu/event/insurance-conference-2021/#overview

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβήτων Ελλάδος (ΕΑΔΕ), της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), του Eπαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε), του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών  (ΕΙΑΣ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Σ.Α.Σ.), του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) και του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ). 

Στο συνέδριο θα πάρουν μέρος επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς και πιο συγκεκριμένα  εταιρείες (διοίκηση, διευθυντικά στελέχη, δίκτυα πωλήσεων, marketing και επικοινωνία), διαμεσολάβηση (μεσίτες, πράκτορες, συντονιστές, εκπαιδευτές, ασφαλιστικοί σύμβουλοι), πελάτες, καταναλωτές, ασφαλισμένοι, κάτοχοι ιδιωτικών προγραμμάτων ασφάλισης, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.  

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι για μία ακόμη χρονιά, η συμμετοχή στο Insurance Conference για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές είναι δωρεάν, με υποχρεωτική δήλωση συμμετοχής! 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/insurance-conference-2021-dilosi-symmetochis/ . 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/insurance-conference-2021/  καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v