Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απονομή πιστοποίησης ISO στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η απόκτηση ISO από την πλευρά του δήμου σημαίνει ότι η διοίκηση τηρεί τις διαδικασίες δημοπράτησης, ανάθεσης, εκτέλεσης έργων και προμηθειών, που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές ποιότητας του διεθνούς πιστοποιητικού.

Απονομή πιστοποίησης ISO στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Την πιστοποίηση του «Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας» σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 απέκτησε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ύστερα από την ολοκλήρωση από τον εγκεκριμένο φορέα της ενδεδειγμένης διαδικασίας και στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της διοίκησης και αναβάθμισης της εσωτερικής του λειτουργίας.

Το πεδίο εφαρμογής του συγκεκριμένου Συστήματος αφορά στον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό, τη διοίκηση, τη διαχείριση και την υλοποίηση κοινοτικών και εθνικών συγχρηματοδοτούμενων έργων και πιο συγκεκριμένα δημοσίων τεχνικών έργων υποδομών, δημοσίων έργων προμηθειών και υπηρεσιών και δημοσίων έργων που υλοποιούνται με ίδια μέσα. Η απόκτηση ISO από την πλευρά του δήμου σημαίνει πρακτικά ότι η διοίκηση τηρεί τις διαδικασίες δημοπράτησης, ανάθεσης, εκτέλεσης έργων και προμηθειών, που εναρμονίζονται με τις προδιαγραφές ποιότητας του διεθνούς πιστοποιητικού.

«Με τη λήψη του διεθνούς προτύπου ISO πετυχαίνουμε την αναβάθμιση της εσωτερικής λειτουργίας των υπηρεσιών μας. Οργανωνόμαστε καλύτερα, με στόχο την εξυπηρέτηση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας με έργα, αλλά και τη βέλτιστη ανταπόκριση των υπηρεσιών μας στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται για τη σύγχρονη αυτοδιοίκηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και πρόσθεσε: «Η πιστοποίηση αποτελεί άλλο ένα βήμα στην προσπάθειά μας για έναν δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, που προωθούμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και ιδιαίτερα της τεχνολογίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v