Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθυστερήσεις στον Ηλεκτρικό, μετ' εμποδίων τα δρομολόγια των λεωφορείων

Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην εκτέλεση δρομολογίων σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο. Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά.

Καθυστερήσεις στον Ηλεκτρικό, μετ εμποδίων τα δρομολόγια των λεωφορείων

Σε σημαντική ενίσχυση της λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ έχουν προχωρήσει οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ), με στόχο την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Επί του παρόντος, σημειώνει ο ΟΑΣΑ, σε λειτουργία βρίσκονται 240 λεωφορειακές γραμμές στις οποίες εποπτικά συνεργεία του ομίλου παρακολουθούν συνεχώς τη δυνατότητα ολικής/μερικής εκτέλεσής τους.

Προβλήματα εξακολουθούν να εντοπίζονται στην εκτέλεση δρομολογίων σε 40 λεωφορειακές γραμμές, λόγω έντονου παγετού στο οδικό δίκτυο, όπως φαίνονται στον πίνακα.

 

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς - Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, ωστόσο παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν σε συρμούς τις ημέρες της κακοκαιρίας και καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του Μετρό που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας - Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα - Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v