Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφραγίζει πρατήριο υγρών καυσίμων η ΑΑΔΕ

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε να ανακόψει την απόφαση καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία έχασε.

Σφραγίζει πρατήριο υγρών καυσίμων η ΑΑΔΕ

Πρατήριο υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να σφραγίσει σε λίγη ώρα κλιμάκιο της ΑΑΔΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε να πουλάει νοθευμένα καύσιμα στους καταναλωτές.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επιχείρησε να ανακόψει την απόφαση καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία έχασε.

Πρόκειται για το δεύτερο πρατήριο καυσίμων που αναμένεται να σφραγίσει η ΑΑΔΕ μετά την απόφαση του διοικητή Γ. Πιτσιλή με την οποία προβλέπεται λουκέτο ακόμα και 90 ημέρων σε πρατηριούχους που πωλούν νοθευμένα καύσιμα.

Το φαινόμενο όπως αναφέρουν οδηγοί Ι.Χ. έχει λάβει εκτεταμένες διαστάσεις με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να καταγράφονται και προβλήματα στη λειτουργία των οχημάτων.

Οι έλεγχοι έγιναν πριν από μία εβδομάδα από το ΕΛΥΤ Θεσσαλονίκης και το Δ' Τελωνείο Πειραιά σε τρία πρατήρια στοχευμένα. Το Χημείο διαπίστωσε ότι το καύσιμο είναι νοθευμένο.

Σε ό,τι αφορά το πρατήριο που σφραγίστηκε στη Νίκαια, ο ιδιοκτήτης, την επόμενη μέρα, περιέφραξε την πρόσοψη του πρατηρίου με πανί, ώστε να μη φαίνονται τα ειδικά αυτοκόλλητα, επικαλούμενος ανακαίνιση. Οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ το πληροφορήθηκαν άμεσα, τον ενημέρωσαν ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ποινικό αδίκημα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να σπεύσει και να αφαιρέσει τον υφασμάτινο φράκτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v