Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

InvestGR: Το 5ο φόρουμ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, στο 5th InvestGR Forum 2022 στις 13 Ιουλίου. Έρευνα της Ernst & Young για την ελκυστικότητα της χώρας ως επενδυτικού προορισμού και πλούσιες θεματικές συζητήσεις.

InvestGR: Το 5ο φόρουμ για τις επενδύσεις στην Ελλάδα

To «5th InvestGR Forum 2022: A New Greece Emerges» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου στο Grand Hyatt Athens, αποκλειστικά με φυσική παρουσία.

Στο εναρκτήριο πάνελ, η ΕΥ Ελλάδος θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά στη χώρα, τα ευρήματα της έρευνας που διεξάγει σε παγκόσμια κλίμακα, με τίτλο: «EY Attractiveness Survey: Ελλάδα 2022». Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας, με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

Η τέταρτη έκδοση της ετήσιας έρευνας της EY θα αποτυπώσει τις απόψεις της επενδυτικής κοινότητας για την Ελλάδα, τα πλεονεκτήματα και τα σημεία προς βελτίωση της χώρας ως επενδυτικού προορισμού, καταγράφοντας επίσης τις επιδόσεις της στην προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων κατά το περασμένο έτος, καθώς και την πορεία της συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Στα υπόλοιπα πάνελ του φόρουμ, υπουργοί της κυβέρνησης θα παρουσιάσουν τις βασικές μεταρρυθμίσεις και τα σχέδιά τους στους τομείς ευθύνης τους, ενώ θα υπάρξουν και θεματικά πάνελ για τις πράσινες επενδύσεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη, τις επενδύσεις στην υγεία, καθώς και τις ψηφιακές επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v