Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Αδικαιολόγητη η παράβλεψη τριτέκνων-πολυτέκνων από το Υπ. Τουρισμού

Με το δημογραφικό να γιγαντώνεται και την ακρίβεια να τσακίζει τα νοικοκυριά πρέπει η Πολιτεία να υιοθετήσει δράσεις ανακούφισης-ενίσχυσης των οικογενειακών προϋπολογισμών. Τα €150 δεν είναι ικανά να προσφέρουν άνετες διακοπές σε μια 5μελή οικογένεια.

ΣΥΡΙΖΑ: Αδικαιολόγητη η παράβλεψη τριτέκνων-πολυτέκνων από το Υπ. Τουρισμού

Εκτός κάθε σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού η κάλυψη των αναγκών τριτέκνων και πολύτεκνων οικογενειών στο «Τουρισμός για Όλους» ενώ έμειναν εκτός και από τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Στο πρόγραμμα «τουρισμός για όλους» η έννοια της οικογένειας και των παιδιών δεν υπάρχει όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν η Κατερίνα Νοτοπούλου, Τομεάρχης Τουρισμού και Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανακοίνωση.

Εκατόν πενήντα ευρώ είναι ικανά να προσφέρουν άνετες διακοπές σε μια 5μελή οικογένεια;

Η αδικαιολόγητη παράβλεψη ενός σημαντικού πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας, των τριτέκνων, δικαίως έχει προκαλέσει τη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων της χώρας μας.

Με το δημογραφικό πρόβλημα να γιγαντώνεται τη χώρα μας και την ακρίβεια Μητσοτάκη να τσακίζει τα νοικοκυριά πρέπει η Πολιτεία να υιοθετήσει δράσεις ανακούφισης και στοχευμένα πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση των οικογενειακών προϋπολογισμών, πολύ περισσότερο για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους με τους οποίους ενώνουμε τη φωνή μας. Πρέπει να διορθωθεί η αδικία και η αδικαιολόγητη παράβλεψη του Υπουργείου Τουρισμού έστω και τώρα, ως ελάχιστη αναγνώριση των δυσκολιών που ταλανίζουν την ελληνική οικογένεια, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v