Νέα πρόεδρος του ΣΕΠΑΝ η κα Λένα Μπέλση

Ποια τα νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων.

Νέα πρόεδρος του ΣΕΠΑΝ η κα Λένα Μπέλση

Αλλαγές προέκυψαν στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΕΠΑΝ), κατά την τελευταία συνεδρίασή του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος ΔΣ: Μπέλση Ελένη (Λένα), ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ & GEOCYCLE (Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ)
  • Αντιπρόεδρος Α’: Λουκάτος Ανδρέας, ΣΙΔΕΝΟΡ
  • Αντιπρόεδρος B’: Κόπολας Σπυρίδων, SUNLIGHT RECYCLING
  • Γραμματέας: Κοντόπουλος Γεώργιος, ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. (Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ)
  • Ταμίας: Βλάχος Νεκτάριος, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • Μέλος: Κονταξής Δημήτριος, LPC Α.Ε.
  • Μέλος: Τηνιακός Δημήτριος, POLYECO A.E.
  • Μέλος: Δεμερτζής Σπυρίδων, ΤΙΤΑΝ A.E.
  • Μέλος: Θεοδωρόπουλος Σταύρος, ECORESET A.E.

Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών, ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΕΠΑΝ κ. Δημήτρης Κονταξής, αποχαιρετώντας τα μέλη του συνδέσμου, δήλωσε σχετικά:

«Κλείνοντας ένα πενταετή κύκλο στην προεδρεία του ΣΕΠΑΝ, είμαι περήφανος καθώς, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, κάναμε, όλοι μαζί, σημαντικά βήματα, με κυριότερο την καθιέρωση του ΣΕΠΑΝ, ως του θεσμικού συνομιλητή της πολιτείας σε θέματα κυκλικής οικονομίας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η νέα Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσουν με συνέπεια και αποφασιστικότητα αυτήν την πορεία για την προαγωγή της Κυκλικής Οικονομίας και την περαιτέρω ανάπτυξη του Συνδέσμου μας.»

Η νέα Πρόεδρος, κ. Λένα Μπέλση, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να αναλαμβάνω τα καθήκοντα της Προέδρου στο νέο Δ.Σ του ΣΕΠΑΝ, σε μια συγκυρία κατά την οποία η κυκλική οικονομία είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων για το μέλλον, σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο. Το μέγεθος των προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον, επιβάλλει να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη της κυκλικής οικονομίας. Σε αυτή την κατεύθυνση ο ρόλος του ΣΕΠΑΝ και των εταιριών που εκπροσωπεί είναι καθοριστικός. Με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις μας θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στο δημόσιο διάλογο για την υιοθέτηση των πολιτικών εκείνων που θα επιταχύνουν την επιβεβλημένη μετάβαση στην κυκλική οικονομία, αναζητώντας παράλληλα ενεργά ευκαιρίες εξωστρέφειας και συνεργασίες με φορείς της αγοράς.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v