Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, ο κ. Ράιχελ ο οποίος συνοδευόταν από τον εμπορικό ακόλουθο της γερμανικής πρεσβείας Μίκαελ Ντορν και τον επίτιμο πρόξενο της Γερμανίας στην Κομοτηνή, Σταμάτη Κουρούδη

Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στην Αλεξανδρούπολη

Διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τον δήμαρχο, Γιάννη Ζαμπούκη, είχε σήμερα ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα, Δρ Ερνστ Ράιχελ.

Κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, ο κ. Ράιχελ ο οποίος συνοδευόταν από τον εμπορικό ακόλουθο της γερμανικής πρεσβείας Μίκαελ Ντορν και τον επίτιμο πρόξενο της Γερμανίας στην Κομοτηνή, Σταμάτη Κουρούδη, ενημερώθηκε από τον κ. Ζαμπούκη για το σύνολο των μεγάλων έργων υποδομών στους τομείς της ενέργειας, των μεταφορών και του εμπορίου που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική με τη συνάντηση ανακοίνωση, ο δήμαρχος «αναφέρθηκε εκτενώς στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, παρουσιάζοντας παράλληλα τις δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις που λαμβάνουν χώρα, ενώ υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον για τη δυνατότητα συνεργασίας σε τομείς που αφορούν στον τουρισμό, με έμφαση στη νέα αεροπορική σύνδεση που επιδιώκεται με τη Γερμανία, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v