Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρισμός για Όλους: Παρασκευή η δεύτερη κλήρωση για τα vouchers των €150

Το ποσό θα διατεθεί στους δικαιούχους μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας. Επιπλέον 200.000 vouchers διακοπών θα διατεθούν, για την τόνωση της τουριστικής περιόδου κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών και καλοκαιρινών μηνών.

Τουρισμός για Όλους: Παρασκευή η δεύτερη κλήρωση για τα vouchers των €150

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα νέα vouchers των 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που εφορούν χειμερινές διακοπές.

Επιπλέον 200.000 vouchers διακοπών θα διατεθούν από το υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να τονωθεί η τουριστική περίοδος κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μετά την κλήρωση των vouchers, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εντός 3-4 ημερών είτε με sms είτε με mail, και μόλις πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις φθινοπωρινές ή τις χειμερινές τους διακοπές.

Όπως είχε δηλώσει και στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος και τον χειμώνα θα εγκριθούν πρόσθετα κονδύλια, καθώς «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”, ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους».

Μέσω άυλης ψηφιακής κάρτας τα 150 ευρώ

Η χορήγηση των χρημάτων γίνεται άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση των νέων voucher, είναι οι δικαιούχοι τους να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση στα 150 ευρώ για τις δαπάνες διαμονής, ψηφιακό τρόπο πληρωμής, επιτόπια αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και ενισχυμένη επιδότηση 200 ευρώ για ΑΜΕΑ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v